Personvernet ditt er viktig for oss, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan MRB AS samler inn og bruker personopplysninger. Personvernserklæringen baserer seg på lovverket i Norge, hvor MRB AS holder til.

Rekrutteringsoppdrag

Ved gjennomføring av rekrutteringsoppdrag bruker vi ekstern søkerhåndteringstjeneste (finn.no) som ivaretar kandidatenes personvern og lagring av personopplysninger gjennom hele rekrutteringsprosessen. Når oppdraget er gjennomført blir personopplysningene slettet innen seks (6) måneder.  

Åpne søknader

Innsamling av informasjon   

Ved innsendelse av CV og søknader for åpne stillinger blir disse lagret i vårt kandidatregister og kun gjort tilgjengelig for våre rådgivere.

Hvordan informasjonen brukes
Informasjonen som samles inn brukes hvor det er nødvendig for å: 

  • Levere våre tjenester til deg og å kommunisere rundt disse tjenestene med deg.
  • Gjøre en vurdering av dine kvalifikasjoner og fasilitering i forbindelse med nåværende og fremtidige rekrutteringsoppdrag.
  • Informere om relevante muligheter og ytelser vi tilbyr.
  • Overholde lovmessige forpliktelser.

Tredjeparter

Opplysninger om deg vil kun bli presentert for kunder etter samtykke fra deg.

Innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger

Du har, som registrert i vår kandidatbase rett til å kreve innsyn, retting og sletting som beskrevet i personopplysningslovens § 18 samt §§ 27 og 28.

Ønsker du å trekke ditt samtykke så gjøres det ved at du sender en mail på denne mailadressen CV@mrb.no. Du vil da motta en bekreftelse på at informasjonen er slettet fra vårt kandidatregister. Kravet skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.