Leder Næringsliv Søre Sunnmøre

Sparebanken Møre søker etter Leder Næringsliv Søre Sunnmøre

Leder for Næringsliv Søre Sunnmøre går av med pensjon, og i den forbindelse søker vi hans etterfølger. Vi ønsker oss en engasjert og fremtidsrettet leder som vil satse og bidra til å skape en fremtid sammen med våre kunder i et offensivt og dynamisk næringsliv på Søre Sunnmøre.   

Sparebanken Møre har kunder innenfor et bredt spekter av bransjer og vår nye leder for næringsliv skal bidra til å styrke vår markedsposisjon ytterligere på Søre Sunnmøre. Kvalitetssikring av kredittbehandling, analyser og risikoovervåkning er sentrale arbeidsoppgaver. Stillingen har resultatansvar for avdelingen og rapporterer til divisjonsleder Næringsliv.

Kvalifikasjoner, erfaringer og egenskaper

  • Du har relevant utdanning og bransjekunnskap, med gode lederegenskaper

  • Du er forretnings- og resultatorientert med solid regional kunnskap 

  • Du har en engasjerende og involverende lederstil med evner til å utvikle og motivere medarbeidere

  • Du er fremoverlent, synlig og kommuniserer godt 

  • Du er beslutningsdyktig, løsningsorientert og handlekraftig 

Vi er opptatt av å ha et åpent og initiativrikt miljø med vekt på samarbeid, utvikling og kompetansedeling. Som en del av Team Møre får du en spennende arbeidshverdag i en solid og lønnsom bedrift med dyktige medarbeidere og et svært godt arbeidsmiljø. 

Kontaktpersoner

Divisjonsleder for Næringsliv Terje Krøvel 
mob. 911 53 630

Personalsjef Anton Flåen 
mob. 995 00 260

Jan-Inge Sætre, MRB AS 
tlf.: 905 16 715
e-post: jis@mrb.no

 

Registrer din søknad elektronisk på sbm.no innen søknadsfristen 30.11.2018. 

SPAREBANKEN MØRE er det ledende finanshuset i fylket og har 390 ansatte og 28 kontor. Banken har over mange år bygget opp et stort kompetansemiljø i Møre og Romsdal relatert til person og bedriftsmarkedet, samt aksje-, rente- og valutamarkedet. Sammen med datterselskapet Møre Eiendomsmegling AS er vi en fullservicebank for personer, bedrifter og det offentlige i Møre og Romsdal.

Nordvestlandet er en region i utvikling med spennende muligheter og utfordringer for både privatpersoner og bedrifter. Som en regional bank er vi en del av denne utviklingen og vi arbeider hver eneste dag for å gi den beste servicen til kundene våre.