Engasjert regionleder søkes for selskap innen overflatebehandling

PCS Construction AS er en ledende leverandør av tjenester innenfor overflatebehandling og har et solid fotfeste i maritim industri i Norge. Selskapet opplever sterk vekst og er i ferd med å etablere egen region for selskapets aktiviteter på Sør- og Vestlandet, med eget avdelingskontor i Bergen. 

Har du kunnskap og erfaring med overflatebehandling innen maritim sektor? Har du jobbet med salg av produkter for overflatebehandling, eller inspeksjon av fartøy/stålkonstruksjoner? Da er vi interessert i å komme i kontakt med deg! 

Nøkkeloppgaver og ansvarlig for:

 • Drift av avdelingskontoret i Bergen

 • Prosjektleveranser i regionen, inkludert tilbud/prising, bemanning, innkjøp og lignende

 • Oppfølging og utvikling av kundemasse

 • Avdelingens økonomi/lønnsomhet

 • HMS-ansvar sammen med gruppens HMS-leder

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Evne til å bygge og utvikle relasjoner til eksisterende og nye kunder

 • Kjennskap til verftsindustrien i regionen vil være en fordel

 • Evne til å lede andre gjennom å gå foran som et godt eksempel

 • Grunnleggende forståelse av prosjektøkonomi

 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

 • FROSIO-sertifisering er ønskelig, men ikke et krav

Ønskede personlige egenskaper:

 • Initiativrik og praktisk anlagt

 • Selvgående med godt humør og god kommunikasjonsevne

 • Relasjonsorientert og evne til å spille på lag

 • Fleksibel og løsningsorientert

PCS tilbyr:

 • Godt arbeidsmiljø med engasjerte kolleger og eiere

 • En selvstendig og sentral stilling i et selskap i sterk vekst

 • Konkurransedyktige betingelser

Vi trenger en engasjert regionleder som kan bidra til å etablere, utvikle og drifte aktiviteten og avdelingskontoret i den nye regionen. Kontorsted blir Bergen, og en del reisevirksomhet må påregnes. Stillingen rapporterer til daglig leder, og vil inngå som en del av ledergruppen.

PCS vil i tillegg til praktisk erfaring og kvalifikasjoner vektlegge personlige egenskaper. Vi ser etter en medarbeider med gode samarbeidsevner som ønsker å bidra til at PCS-gruppen når felles målsetninger om utvikling og vekst i et spennende marked. 

For mer informasjon om stillingen, kontakt daglig leder Jøran Lufall på telefon +47 971 71 998, eller økonomisjef Levi Bårdsnes Mikalsen på telefon +47 92 20 63 93.

Søknad og CV registreres på finn.no innen 22.09.2019: Klikk her for annonsen på finn.no.

Om PCS

PCS består i dag av holdingselskap med selskapene PCS Stokke Stål i Vestfold, samt PCS Personell AS og PCS Construction AS som har hovedkontor i Tomrefjord, Møre og Romsdal. Gruppens selskaper leverer tjenester innenfor overflatebehandling og stillasarbeid for skipsverft i hele Norge. I dag har selskapene totalt ca. 300 profesjonelle medarbeidere. Vi er i dag engasjert på 14 forskjellige lokasjoner i Norge. Vårt hovedmål er å bygge gode relasjoner, levere god kvalitet og alltid gjøre kunden fornøyd.