NORMEX søker prosessdesigner

Spennende og varierte oppgaver innen prosessdesign

NORMEX søker en selvstendig ingeniør som ønsker å delta aktivt i alle prosjektets faser fra design til igangkjøring. Du vil få ansvar for utførelse av design- og tegningsarbeid, og vil bli involvert i andre relevante arbeidsoppgaver etter kompetanse.

Vi søker selvstendig ingeniør som ønsker å delta aktivt i alle prosjektets faser fra design til igangkjøring. Du vil få ansvar for utførelse av design- og tegningsarbeid, og vil bli involvert i andre relevante arbeidsoppgaver etter kompetanse. 
Arbeidsoppgaver:

 • Gjennomføring av prosjektering, beregninger og prosessdesign

 • Utføre design- og tegningsarbeid (3D)

 • Utarbeide produksjonsunderlag

 • Oppfølging av våre leverandører

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Relevant utdannelse som prosessingeniør, erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.

 • 3-5 års arbeidserfaring fra tilsvarende rolle og relevant industri (maritim/fiskeri/akvakultur)

 • Solid kunnskap innen bruk av 3D modelleringsverktøy

 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Personlige egenskaper:

 • Selvgående

 • Positiv og løsningsorientert

 • Gode samarbeidsevner, lagspiller

 • Strukturert

 • Etterrettelig

Hvis du synes dette høres spennende ut, så vil vi gjerne høre fra deg!

Dersom du ikke tilfredsstiller absolutt alle våre krav til kvalifikasjoner og bakgrunn, men likevel mener dette er en stilling som du har riktig bakgrunn og kvalifikasjoner for, vil vi likevel oppfordre deg til å søke.

Vi tilbyr en spennende stilling med varierte oppgaver og tett samarbeid med kolleger, kunder, sentrale leverandører, og kompetansemiljø. Normex er et selskap i vekst, i tillegg til gode utviklingsmuligheter tilbyr vi ordnede arbeidsforhold samt konkurransedyktige betingelser. Vi holder til i sentrale lokaler i Borgundfjordvegen 80, Ålesund.

Spørsmål om stillingen kan rettes til vår rådgiver i MRB AS, Wenche Kjerstad på telefon 907 20 545 eller CEO Stig Johansen, 917 08 023.

Kortfattet søknad med CV sendes snarest og innen 20. oktober 2019.

Om NORMEX

NORMEX AS ble etablert i 2003 og er et utviklingsorientert selskap som jobber med små og store prosessløsninger for vannbehandling og desinfeksjon. Våre kundegrupper er både innen akvakultur, skip, industri og landbaserte vannbehandlingsanlegg. Produktspekteret er basert på miljøvennlig teknologi og understøtter selskapets mål om å gjøre en ren forskjell. Selskapet er i sterk vekst og godt posisjonert for fremtiden.

Les mer på: www.normex.no

Du finner utlysningen også på finn.no