Lyst å jobbe med fremtidsrettede miljøvennlige løsninger? NORMEX søker servicetekniker

Som servicetekniker hos NORMEX vil du ha ansvar for service og reparasjoner på vårt utstyr om bord i båter og på land. Stillingen vil innebære tett kontakt med våre leverandører, herunder delta på kurs/opplæring.

Arbeidsoppgaver:

 • Gjennomføre service- og reparasjonsoppdrag på vårt utstyr

 • Tekniske undersøkelser og feilsøk

 • Videreutvikling av firmaets service- og vedlikeholdsarbeid

 • Tett kontakt med våre leverandører

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Relevant utdannelse som ingeniør, gjerne med fagbrev innen elektro/automasjon

 • Relevant erfaring gjerne fra tilsvarende stilling innen maritim/fiskeri

 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Personlige egenskaper:

 • Initiativrik, selvstendig og kundeorientert

 • Positiv og løsningsorientert

 • Fleksibel og trives med reisevirksomhet

 • Gode samarbeidsevner, lagspiller

 • Strukturert

 • Etterrettelig

Hvis du synes dette høres spennende ut, så vil vi gjerne høre fra deg! Dersom du ikke tilfredsstiller absolutt alle våre krav til kvalifikasjoner og bakgrunn, men likevel mener dette er en stilling som du har riktig bakgrunn og kvalifikasjoner for, vil vi likevel oppfordre deg til å søke.

Vi tilbyr en spennende stilling med varierte oppgaver og tett samarbeid med kollegaer, kunder og sentrale leverandører. Opplæring internt og hos leverandører. Gode faglige- og personlige utviklingsmuligheter.

Normex er et selskap i vekst, i tillegg til gode utviklingsmuligheter tilbyr vi ordnede arbeidsforhold samt konkurransedyktige betingelser. Vi holder til i sentrale lokaler i Borgundfjordvegen 80, Ålesund.

Spørsmål om stillingen kan rettes til vår rådgiver i MRB AS, Wenche Kjerstad, på telefon 907 20 545 eller teknisk sjef Bjørn Monsen, telefon 414 46 888.

Om NORMEX

NORMEX AS ble etablert i 2003 og er et utviklingsorientert selskap som jobber med små og store prosessløsninger for vannbehandling og desinfeksjon. Våre kundegrupper er både innen akvakultur, skip, industri og landbaserte vannbehandlingsanlegg. Produktspekteret er basert på miljøvennlig teknologi og understøtter selskapets mål om å gjøre en ren forskjell. Selskapet er i sterk vekst og godt posisjonert for fremtiden.

Les mer på: www.normex.no

Du finner utlysningen også på finn.no