EPAX I ÅLESUND SØKER LABORANTER I SKIFTORDNING

Har du interesse for laboratoriearbeid, og kunne tenke deg å arbeide innenfor produksjon av Omega-3 produkter? Epax er i en spennende utviklingsfase, og trenger flere flinke folk! Vi søker nå etter to laboranter i 100 % stilling, en vikarstilling med varighet ca. ett år og en fast stilling.

Ansvar og arbeidsoppgaver:

 • Utføre kjemiske analyser av bedriftens Omega-3 produkter

 • Rapportere og kontrollere analyseresultater

 • Kalibrering og vedlikehold av laboratorieutstyr

 • Generelt renhold og orden på laboratoriet

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Fagbrev som Laborant, eller annen relevant erfaring fra laboratoriearbeid

 • Gode brukerferdigheter innen IT er ønskelig

 • Erfaring fra farmasøytisk-/næringsmiddelindustri foretrekkes

 • God holdning til HMS

Ønskede personlige egenskaper:

 • Evne til å arbeide selvstendig, effektivt og nøyaktig

 • Strukturert, med gode vurderings- og gjennomføringsevner

 • Fleksibel og engasjert innstilling til arbeidet

 • Lagspiller med gode samarbeidsevner


Epax tilbyr:

 • En spennende og utfordrende stilling i et selskap i sterk vekst

 • Konkurransedyktige betingelser

 • Velfungerende skiftordning

 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger

 • IA ordning

 • Kantineordning

 • Treningsavtale

Som laborant vil din arbeidshverdag i stor grad være å gjennomføre kvalitetskontroll av produkter gjennom flere steg i produksjonsprosessen, noe som krever tett og godt samarbeid med produksjonsavdelingen. Du vil være en viktig bidragsyter i å sikre kontinuitet i fremstillingen av et omega3 produkt med høy grad av renhet og kvalitet. Du vil også samarbeid med andre avdelinger i bedriften, som Forskning og Utvikling. Nærmeste leder for laborantene er Laboratorieleder Anne Sofie Hatlinghus Åsebø.

Epax vil i tillegg til faglig kompetanse og praktisk erfaring vektlegge personlige egenskaper. Vi ser etter en medarbeider med gode samarbeidsevner og som ønsker å bidra til at Epax-laget når felles målsetninger om utvikling og vekst i et spennende marked.

For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Laboratorieleder Anne Sofie Hatlinghus Åsebø mobil +47 415 26 723, evt. Kvalitetssjef Trine Hagen Lie mobil +47 408 47 711 eller Bedriftsrådgiver i MRB AS Jan-Inge Sætre på mobil +47 905 16 715

Registrer søknad og CV på finn.no snarest
MERK: SØKNADSFRIST UTLØPT.


Om Epax
Epax AS er en av de fremste produsenter i verden av marint baserte Omega-3 konsentrater til det globale kosttilskudds- og farmasimarkedet. Denne posisjonen er oppnådd gjennom flere års offensiv satsning på oppbygging av kvalitetssystemer, FoU, et moderne produksjonsapparat og innovativ markedskommunikasjon. Epax leverer vitenskapelig underbygget høykvalitetsprodukter som er skreddersydde for spesifikke helsetilstander. Våre kunder kjennetegnes ved sin høye kravs- og kvalitetsprofil. Epax` verdikjede er fullt integrert for sporbarhet og produktsikkerhet fra hav til ferdig Omega-3 produkt i bulk. Langsiktige avtaler for tilgang til råvarer sikrer leveringstrygghet og framtidig vekst. Epax` eget miljøprogram "EcoVision" fokuserer på bærekraftig forvaltning av havets ressurser og miljøvennlig produksjon.

Epax har siden 2017 vært en del av Pelagia AS, verdens ledende produsent av pelagisk fisk, marint protein og marine oljer. Pelagia har 27 fabrikker i Nord-Europa, og omsetter for totalt 6,1 milliarder NOK.