EPAX I ÅLESUND SØKER ENGASJERT LOGISTIKKPLANLEGGER (DENNE STILLINGEN ER BESATT)

Ønsker du en internasjonal karriere? Epax trenger en ny medarbeider på laget! Vi har stadig økende etterspørsel fra våre kunder og stor aktivitet i selskapet, og søker derfor etter en logistikkplanlegger for snarest mulig tiltredelse i Ålesund.

Ansvar og arbeidsoppgaver:

 • Planlegging og gjennomføring av logistikkarbeid, hvor hovedansvaret gjelder for fly- og båttransport.

 • Klargjøring av eksportdokumenter

 • Samarbeid med avdelingene Salg, Produksjon, QA / QC og ledelse

 • Oppfølging av kundeforespørsler

Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

 • Høyere utdanning innen logistikk

 • Erfaring i fra logistikkarbeid innen farmasøytisk- eller næringsmiddel industri.

 • Gjerne ha kunnskap om GMP (Good Manufacturing Practice) og GDP (Good Distribution Practice).

 • Sterke engelskkunnskaper

Ønskede personlige egenskaper:

 • Initiativrik og nøyaktig

 • Ansvarsbevisst og pliktoppfyllende

 • Motiveres av mål, gode resultater og kvalitet

 • Selvgående, men samtidig en lagspiller

 • Engasjert, serviceinnstilt og kundefokusert

 • Gode kommunikasjonsevner

Epax tilbyr:

 • En spennende og utfordrende stilling i et selskap i sterk vekst

 • Konkurransedyktige betingelser

 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger

 • IA ordning

 • Kantineordning

 • Treningsavtale

 • Opplæring og videreutvikling

Epax vil i tillegg til faglig kompetanse og praktisk erfaring vektlegge personlige egenskaper. Vi ser etter en medarbeider som ønsker å bidra til at Epax-laget når felles målsetninger om utvikling og vekst i et spennende marked.

For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Logistics Manager, Marit Fure, mobil +47 464 48 334.

Registrer søknad og CV på finn.no snarest
MERK: SØKNADSFRIST UTLØPT.

Om Epax

Epax AS er en av de fremste produsenter i verden av marint baserte Omega-3 konsentrater til det globale kosttilskudds- og farmasimarkedet. Denne posisjonen er oppnådd gjennom flere års offensiv satsning på oppbygging av kvalitetssystemer, FoU, et moderne produksjonsapparat og innovativ markedskommunikasjon. Epax leverer vitenskapelig underbygget høykvalitetsprodukter som er skreddersydde for spesifikke helsetilstander. Våre kunder kjennetegnes ved sin høye kravs- og kvalitetsprofil. Epax` verdikjede er fullt integrert for sporbarhet og produktsikkerhet fra hav til ferdig Omega-3 produkt i bulk. Langsiktige avtaler for tilgang til råvarer sikrer leveringstrygghet og framtidig vekst. Epax` eget miljøprogram "EcoVision" fokuserer på bærekraftig forvaltning av havets ressurser og miljøvennlig produksjon.

Epax har siden 2017 vært en del av Pelagia AS, verdens ledende produsent av pelagisk fisk, marint protein og marine oljer. Pelagia har 27 fabrikker i Nord-Europa, og omsetter for totalt 6,1 milliarder NOK.