SOMMERHILSEN FRA OSS I MRB

Til våre kunder og forretningsforbindelser!

Sommervarmen og sommerfølelsen har satt seg, i alle fall hos oss som bor i Sør-Norge. Nå nærmer det seg velfortjent sommerferie for oss alle.

Kollegiet i MRB opplever økende oppdragsmengde og interesse for vår kompetanse, og i økende grad tjenester i forbindelse med eierskifte, kapitalbehov og kjøp og salg av virksomheter. Vi har blant annet lansert et kapitalnettverk for lokale investorer som ønsker å bidra med kapital direkte inn i mindre og mellomstore bedrifter. I andre enden har vi en del kunder som har behov for ny kompetanse og ny kapital inn. Det kan være i forbindelse med generasjonsskifte, kjøp og salg av bedrifter, eller kapitalkrevende vekststrategier.

Vi konstaterer at dette imøtekommer et udekket behov hos en del bedrifter som ofte går under radaren til større investorer og fond. Dette kommer til å være et vekstområde for oss, og derfor er det ekstra gledelig at vi har fått på plass et medeierskap i Bedriftsmegling Vest i Bergen. Dette vil styrke vår posisjon innen dette fagområdet, ikke minst i forhold til kapitaltilgang og investorkompetanse overfor våre idealkunder innenfor små- og mellomstore bedrifter.

Fra venstre: Ståle Rasmussen og Jan-Inge Sætre har tatt del i kollegiet i MRB i løpet av vinteren. Her blir de ønsket velkommen  av Wenche Kjerstad og Bjørn Gjerde til ære for fotograf Staale Wattø i Sunnmørsposten.

Fra venstre: Ståle Rasmussen og Jan-Inge Sætre har tatt del i kollegiet i MRB i løpet av vinteren. Her blir de ønsket velkommen  av Wenche Kjerstad og Bjørn Gjerde til ære for fotograf Staale Wattø i Sunnmørsposten.

Med ønske om ytterligere vekst har vi i løpet av vinteren rekruttert Ståle Rasmussen, tidligere konsernsjef i Kleven Maritime, og Jan-Inge Sætre fra Stamina Helse Bedriftshelsetjeneste Sunnmøre. Begge har verdifull kompetanse og erfaring som kompletterer oss, og som er med på å løfte kundene våre til et høyere nivå. De to har solid faglig bakgrunn og erfaring, men innen ganske så forskjellige fagfelt og bransjer. De har allerede bidratt sterkt og har styrket mangfoldet i MRB. 

Vi ønsker alle våre kunder og forretningsforbindelser en riktig god sommer og en givende høst!

Beste hilsen

Bjørn Gjerde
Daglig leder
MRB AS