Administrerende direktør LK Hjelle Møbelfabrikk AS

Er du den rette til å lede LK Hjelle inn i neste vekstfase?

LK Hjelle har nylig gjennomført en vellykket emisjonsprosess som nå danner grunnlag for en ny og målrettet vekststrategi. I denne forbindelse skal organisasjonen styrkes. Mangeårig daglig leder vil i framtiden konsentrere seg om utviklings- og salgsrettet arbeid, samtidig som det søkes nå etter ny

Stillingen vil få det samlede resultatansvaret for LK Hjelle, og være drivkraft i gjennom-føringen av bedriftens vekst- og utviklingsplaner.  Stillingen vil rapportere til styret v/styrets leder.

Hovedoppgaver vil være:

  • Fullføring av omstillingsprosess

  • Ledelse og organisasjonsutvikling

  • Strategi og forretningsutvikling

  • Involvering i markedsutviklende prosjekter

  • Overordnet økonomistyring

  • Koordinering av løpende drift

  • Rapportering til styret

Vi søker primært en kandidat med høyere utdanning og toppledererfaring fra industrivirksomhet, som også har forutsetning for å kunne lede bedriftens internasjonale satsing.  Vår nye leder må kunne framstå som samlende og lagbyggende, være initiativrik, resultatfokusert og samtidig ha gode relasjonsevner. Økonomisk innsikt og kremmerånd er også faktorer som vil bli vektlagt.

LK Hjelle kan tilby gode lønns/arbeidsbetingelser, et godt faglig og sosialt miljø samt spennende arbeidsoppgaver i en innovativ bedrift.

Nærmere opplysninger om stillingene kan gis av MRB AS v/Bjørn Gjerde, tlf 915 57 344.

Søknad og CV registreres på finn.no snarest og innen 8. desember 2018.

 

Om LK Hjelle Møbelfabrikk AS

LK Hjelle Møbelfabrikk AS er en ledende produsent av designmøbler rettet mot kvalitetsbevisste kunder innen hjeminnredning og prosjektmarkedet. Gjennom tett samarbeid med anerkjente designere har bedriften etablert en sterk merkevare i Norden og andre utvalgte eksportmarkeder. LK Hjelle distribuerer sine møbler gjennom frittstående og velrenommerte forhandlere som understøtter bedriftens kunde- og designprofil.

LK Hjelle er lokalisert i et moderne industrianlegg i Sykkylven, og har i tillegg salgskontor og nyåpnet showrom sentralt beliggende i Oslo. Bedriften har en omsetning på om lag 40 MNOK, hvorav ca. 35% er eksport til bl.a. USA.