Tre spennende stillinger hos Artec Aqua

Har du lyst å være en del av en fremtidsrettet og ekspansiv bedrift? Er du en lagspiller som ønsker å bidra med din kompetanse slik at vi sammen når våre mål? Da ønsker vi å bli bedre kjent med deg!

Artec Aqua er i en nisje av oppdrettsnæringen, der deler av - eller hele produksjonen foregår på land. Selskapet tilbyr alt fra egne produkt og prosessløsninger, til komplette systemløsninger og nøkkelferdige anlegg. Vi jobber målrettet med produktutvikling, og har posisjonert oss som en sterk kompetanse- og teknologibedrift. Vi ser et stort vekstpotensiale innen landbasert fiskeoppdrett, både nasjonalt og internasjonalt. Artec Aqua er en solid bedrift med god lønnsomhet og ordrereserve. Selskapet er for 8. året på rad Gasellebedrift, og er i spennende vekst. Omsetningen i 2017 var på 340 millioner kroner. Les mer på: www.artec-aqua.com

Prosjektsjef

Artec Aqua søker nå etter en Prosjektsjef som vil få det overordnede ansvaret for gjennomføring av selskapets små og store komplekse prosjekter for den landbasert oppdrettsnæringen. Avdelingen på ti består av dyktige prosjektledere, anleggsledere og prosjektstøtte. Vi søker etter deg som trives i lederrollen og som utvikler vår prosjektorganisasjon med gode tverrfaglig team, for å nå våre og kundens mål. Prosjektsjef inngår i selskapets lederteam.

Mer om stillingen her

Ingeniør Prosessdesign

Vi søker også en ingeniør innen prosessdesign, med erfaring i 3D-modellering

Mer om stillingen her

Prosjektstøtte

Vi søker også en person som kan drive prosjektstøtte. Ansvar og oppgaver inkluderer å administrere prosjekter i prosjektavdelingen, fra etablering og oppfølging av prosjektene, til avslutning og evaluering

Mer om stillingen her

Siste nytt om Artec Aqua