VELKOMMEN INNOM!

MRB INN I NYE LOKALER I ÅLESUND SENTRUM

MRB har flyttet inn i nye, lyse og trivelige lokaler i fjerde etasje i Korsegata 4B midt i Ålesund sentrum.

- Dette har vi sett frem til lenge, og nå er vi endelig på plass! Det sier en samlet MRB-stab, som har vokst jevnt og trutt siden re-etableringen av MRB i 2013.

Lyser opp:  Her har vi fått besøk av Luminell i våre nye og lyse lokaler i Korsegata i Ålesund. Fra venstre; Bjørn Gjerde, partner og daglig leder i MRB, Bente Storhaug Dahl, assosiert partner i MRB, Petter Veiberg, administrerende direktør i Luminell, og Ole Jakob Hanken, markedssjef i Luminell.

Lyser opp: Her har vi fått besøk av Luminell i våre nye og lyse lokaler i Korsegata i Ålesund. Fra venstre; Bjørn Gjerde, partner og daglig leder i MRB, Bente Storhaug Dahl, assosiert partner i MRB, Petter Veiberg, administrerende direktør i Luminell, og Ole Jakob Hanken, markedssjef i Luminell.

De siste to årene har MRB hatt tilhold ved NMK – Norsk Maritimt Kompetansesenter i Nørvasundet, men med veksten har behovet for større og mer hensiktsmessige lokaler tvunget seg fram.

- Gjennom en rekke rekrutteringsoppdrag har vi sett at det er ønskelig med en mer skjermet beliggenhet slik at kandidatene kan komme til våre lokaler uten å måtte gå gjennom et åpent og felles resepsjonsområde, sier partner og daglig leder Bjørn Gjerde.

- Her i Korsegata har vi fått innredet lokalene helt etter egne ønsker og behov, med god kombinasjon av kontor, møteromsfasiliteter og flotte fellesområder. Med et tidløst og enkelt design tror vi dette blir gode omgivelser både for oss om jobber i MRB, og ikke minst våre klienter og gjester, sier han.

Tilkomst til MRB sine lokaler er enten via en utendørs trapp midt i bygget (mellom gamle posthuset og Avholdshjemmet) eller via museumshaugen og Aalesunds Museum. Parkering er lett tilgjengelig både i parkeringshuset i Kremmergården, Ålesund Storsenter og ikke minst Aksla Parkering.

Du er hjertelig velkommen til å stikke innom!